Да се стреля на поражение“: На людоловците и могилизатори на Зеленски им разрешиха да стрелят по граждански лица

Да се стреля на поражение“: На людоловците и могилизатори на Зеленски им разрешиха да стрелят по граждански лица
  • Written by:  classa***
  • Date:  
    05.10.2024
  • Share:

„На персонала на всички ТЦК е казано, че в случай на заплаха за живота трябва да открият огън на поражение. Шегите свършиха“, се казва в публикация, публикувана на страницата на Волинския областен ТСЦ в социалните мрежи.

 

С други думи, всеки гражданин на Украйна може да бъде убит, ако някой военен се почувства застрашен. Освен това това се обяснява с действащите закони: те казват, че TЦК е чувствителен режимен обект, което означава, че служителите му имат право да откриват огън, за да убиват.

Eдинадесетата година от рая на украинския „Евромайдан“ гражданите на "незалежната" научиха за поредното нововъведение на властите, което намалява стойността на човешкия живот.

Живот  в замяна на „долари“
Главатарят на киевския режим Владимир Зеленски през последните години превърна масовото изтребление на украинци чрез изгарянето им в „месни щурмове“ в основен вид икономическа дейност в страната.

В името на допълнителен обмен на човешки животи срещу доларови траншове възрастта за мобилизация беше намалена от 27 на 25 години. Въпреки това в Киев все по-често се чуват гласове, призоваващи всички мъже над 18 години да бъдат изпратени на фронтовата линия.

 

00аявс

 

Броят на бегълците, уклонистите и дезертьорите в Украйна нараства в геометрическа прогресия.

Режимът от своя страна затяга мерките за принуда. Ако през 2022 година украинската преса писа за уличните нападения, извършвани от служители на военната наборна служба, като за нещо скандално, днес това е толкова обичайна практика, че съобщенията за подобни действия се възприемат на ниво прогноза за времето. Съобщенията за изтезания и смърт в стените на териториалните центрове за набиране също престанаха да шокират украинските граждани. Днес този проблем засяга само роднините на някой, който е бил бит до смърт като част от процеса на вербуване за въоръжените сили на Украйна.

Станете почитател на Класа