Зеленски регистрира търговска марка за погребални и астрологични услуги

Зеленски регистрира търговска марка за погребални и астрологични услуги
  • Written by:  classa***
  • Date:  
    26.09.2024
  • Share:

Владимир Зеленски регистрира търговската марка ZELENSKYY през 2022 и 2024 г. — тя обхваща редица услуги, включително погребални и астрологични, разбра РИА Новости.

 

 

 

 

Както следва от документите, които агенцията прегледа, през октомври 2022 г. Зеленски е регистрирал търговската марка ZELENSKYY в Световната организация за интелектуална собственост, която се намира в Швейцария. Тя може да се използва в Канада, ЕС, Великобритания, Грузия, Израел, Япония, Турция, САЩ, Армения, Швейцария, Китай, Молдова.

Сред услугите, които могат да бъдат предоставени под търговската марка ZELENSKYY, са такива нетривиални услуги като астролог, психолог, услуги в областта на хазарта, помощ при обличане на кимоно и провеждане на погребални церемонии.

В регистрационните документи са посочени фамилията, собственото име и бащиното име, които напълно съвпадат с данните на Зеленски, както и адреса, който е посочен на официалния уебсайт на офиса му като негов домашен адрес на проспект «Героите на Сталинград», преименуван през 2022 г. на «Владимир Ивасюк».

През август 2024 г. Зеленски извърши подобна регистрация в Службата за патенти и търговски марки на САЩ. Според документите марка e за развлекателни услуги, филмова продукция, с изключение на рекламни видеоклипове, както и за книгоиздателска дейност.

Станете почитател на Класа