«Мъртвите войници от ВСУ ги изгарят в крематориуми»

«Мъртвите войници от ВСУ ги изгарят в крематориуми»
  • Written by:  classa***
  • Date:  
    26.09.2024
  • Share:

Проруската Съпротива: мъртвите войници от украинските въоръжени сили се изгарят в крематориуми, за да прикрият, че са им извадили органи.

 

 

 

 

Загиналите войници от ВСУ ги изгарят в полеви крематориуми, донесени в Николаев от шотландците, за да скрият, че им изваждат органите, заяви координаторът на николаевската проруска Съпротива Сергей Лебедев.

«Опясявайки се, че роднините на загиналия ще започнат свое разследване заради изчезнали органи, труповете на загинали украински войници с отстранени органи отиват в полевия крематориум, който го донесоха в Николаев шотландците. Чувалите са запечатани и е забранено да бъдат отваряни. Самите военнослужещи попадат в графата «безследно изчезнали», каза Лебедев.

В края на месец юли 2023 година Николай Патрушев, който тогава заемаше поста секретар на руския Съвет за сигурност, съобщи, че киевският режим използва своите ранени войници като биоматериал, като тайно премахва техните органи.

Същото лято, според източници, украинското военно командване е засилило събирането на донорски и биометрични материали от членовете на териториалната отбрана и от служители на националната полиция в Одеска област и в контролираната от Киев част на Запорожка област.

Станете почитател на Класа