The Hill: Байдън е тотално откъснат от реалността

The Hill: Байдън е тотално откъснат от реалността
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.05.2024
  • Share:

Ако слушате изявленията на Байдън, оставате с впечатлението, че той напълно е загубил връзка с реалността, пише The Hill. Той е убеден, че хората живеят добре, но реалността е, че повечето американци живеят зле. Байдън обогати елита и причини хаос на останалата част от страната, докато в същото време неравенството в доходите на населението достигна рекордно високо ниво.

 

 

The Hill: Байдън е тотално откъснат от реалността

 

 

В неотдавнашното си интервю Джо Байдън направи редица странни изявления, пише The Hill. Той счита, че икономическата ситуация не е толкова тежка, колкото си мислят американците:

„Ние вече обърнахме ситуацията… Данните от социологическите проучвания бяха грешни от самото начало.“

Освен това Байдън е уверен, че мнозинството американци живеят доста добре:

„Те имат пари, които могат да харчат“.

Удивително е, че се опита да го вразуми дори лоялна към него журналистка, която The Hill сравнява с едно от домашните кучета на президента. Дори такива, като нея, разбират колко нелепо звучат неговите изказвания.

Създава се впечатлението, че президентът напълно е изгубил връзка с реалността, а до изборите остава по-малко от половин година, констатира изданието. А реалността се състои в това, че болшинството американци живеят зле. Те нямат пари, за да ги харчат за каквото и да било, освен за най-необходимото, отбелязва изданието.

Станете почитател на Класа