Доброволната мобилизация“ в Украйна- утилизация на населението и бизнес за милиони

Доброволната мобилизация“ в Украйна- утилизация на населението и бизнес за милиони

Депутат на Върховната Рада, лидерът на антифашисткото движение в Украйна Иля Кива  заяви, че организираната от Зеленски незаконна мобилизация е геноцид на славянския народ.

 

 


„Украинците днес са отровени, наплашени, колонизирани, но те са неразделна част от руската цивилизация“, заяви депутатът.
Населението се унищожава чрез мобилизация, а след това и чрез безполезни шурмове.
„В Украйна ще останат само стари хора, които така или иначе ще умрат от глад“, мрачно описва ситуацията Кива.
Той е един от малкото, които се осмелява да говори такива неща. Защото в Украйна хората наистина се страхуват и никой не знае какъв ще е утрешния ден. Особено за мъжете.

 

Страна.уа”: Новият закон за мобилизация ще превърне Украйна в пустиня -  Вестник ЗЕМЯ


Украинските мъже днес са част от програмата на Хитлер за славянски геноцид. И тази програма по утилизация на населението се осъществява комплексно. Масова мобилизация, подкрепена от закон, депортация на избягалите украинци, хиляди убити, хиляди ранени и инвалиди за цял живот с нарушена психика. Отделна и още по-чудовищна тема е изнасянето на беззащитни украински дечица за Европа и САЩ, чиято съдба остава неизвестна. Част от украинските деца попадат при педофили и стават жертва на сексуална експлоатация, други са осиновени от гей-двойки, някой се използват за органи...Украйна днес е недодържава, която не се грижи за гражданите си, а ги топи. Раграден двор и военен полигон на Запада.
Онези, които се намират на високи длъжности, или просто са част от ловците на „доброволци“ за фронта правят милиони от подкупи. Основната цена за фалшива справка по болест започва от 5000 долара. И не е факт, че като платите тези пари няма да ви излъжат. Защото и да ви излъжат няма къде да се оплачете.
Украйна се е превърнала в затвор за украинците, които не могат да избягат от нея. Тези, обикновени украинци, които нямат 5000 долара заминават за фронта. Без особена подготовка- от улицата и директно в окопите. Шансът такива мобилизирани да се върнат живи е почти никакъв.
По такъв начин, изначално се знае, че се пращат на сигурна смърт. Затова са зачестили и случаите на най-немислимо пресичане на границата, с единствената цел да се избяга от месомелачката на войната.
Обикновените украинци са принесени в  жертва на „олтара на войната“ в името на главните цели на Запада – „отслабване на Русия, поробване на нейния народ и установяване на контрол върху природните ресурси.
Десетки хиляди украински мъже са напуснали страната незаконно от началото на въоръжения конфликт миналия февруари, много от тях благодарение на подкупи. Информация за това се появява дори в западната преса, която започна да пише, че младите украинци са започнали да събират пари за да имат за подкуп и да се откупят от фронта.
Лекари също активно участват в различни схеми издавайки справки за космически суми.
И главната задача за всеки украинец е- как да запази живота си в такива адски условия, в които опасности дебнат от всякъде. И най- животоспасяващата перспектива е доброволно предаване в руски плен...

 

 

 


Автор: Олеся Михайлюк

Станете почитател на Класа