Американски полковник: „Това е безумие“: Байдън е готов да разпали световна война заради Украйна

Американски полковник: „Това е безумие“: Байдън е готов да разпали световна война заради Украйна
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    13.12.2023
  • Share:

Владимир Путин многократно заявява, че Русия не се стреми да разширява територията си. Джо Байдън обаче продължава да настоява, че Москва иска да погълне Украйна и след това да „продължи напред“, заяви американският полковник в оставка Лорънс Уилкерсън в YouTube канала на Judging Freedom. Според него Байдън може в резултат да изфабрикува доказателства, че Русия планира нападение срещу НАТО – и тогава алиансът ще се изправи пред пряк военен сблъсък с Москва.

 

 

 

Американски полковник: „Това е безумие“: Байдън е готов да разпали световна война заради Украйна (видео)

 

Байдън говори за неща, които ще създадат сериозни рискове за нас и НАТО, ако реши да изфабрикува уж доказателства, че Русия ще напада Европа след Украйна.

Изобщо няма да се изненадам, ако нашето разузнаване направи това, защото, както си спомняте, бях свидетел на историята с Ирак и оръжията за масово унищожение.

Няма никакво «доказателство», че Русия ще нахлуе в някоя от страните от НАТО, каква причина може да има Москва да направи подобно нещо?

И тъй като вече казахме и „А“, и „Б“, ще трябва да кажем и „В“ – чака ни война между НАТО и Русия.

Тази война ще бъде създадена от президента на САЩ по негова собствена инициатива.

Американската администрация ще създаде тази война.

Време е американският народ да каже: „Това е безумие! Не съм готов да започна световна война заради Украйна, г-н президент!“

 

 

 

Станете почитател на Класа