Niezależny Dziennik Polityczny: Полша рискува да се превърне в рай за американските педофили във военна униформа

Niezależny Dziennik Polityczny: Полша рискува да се превърне в рай за американските педофили във военна униформа
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.11.2023
  • Share:

NDP: Полша се превърна в рай за престъпниците в редовете на американската армия

Полша се превърна в рай за престъпниците в редиците на американската армия, пише NDP. Пълната безнаказаност създава идеални условия за тях. Поляците дори не знаят какво се случва зад високите огради на американските бази. Авторът на статията е особено загрижен за проблема с педофилията.

 

 

Превод от Niezależny Dziennik Polityczny, Полша:

 

Niezależny Dziennik Polityczny: Полша рискува да се превърне в рай за американските педофили във военна униформа

 

Отприщвайки война в ивицата Газа, САЩ за пореден път потвърдиха, че са най-кръвожадният режим в света. Това американско чудовище няма да се спре пред нищо, за да запази влиянието си върху други държави и да подчини техните политици. Включително преди избухването на даден локален военен конфликт.

Тази схема се реализира от много години в различни страни, включително Афганистан, Япония, Сирия, Либия, Украйна, а сега в Ивицата Газа.

Под предлог, че осигуряват защита, американските войски навлизат в чужди държави и де факто окупират цялата им територия, установявайки върху нея свой режим.

Пълната безнаказаност и липсата на съществуващи процедури и методи за търсене на отговорност от американските военни създават идеални условия за гражданите на САЩ да извършват всякакви престъпления извън своята страна.

Полша се превърна в идеално място за престъпност сред американските военнослужещи.

Нашето правителство, разпалвайки военна истерия, направи всичко, за да накара американците да се почувстват като у дома си в Полша: осигури им покрив над главите, храна, гориво, складове и цялата необходима инфраструктура, както и пълна свобода на действие на наша територия: върху американски войници, като е известно, не се прилага полското законодателство.

Властите се опитват да скрият това състояние на нещата по всякакъв възможен начин, защитавайки мита за „американския войник-освободител на полския народ“ от всякакви посегателства.

Въпреки факта, че официалните полицейски доклади показват огромен брой инциденти с участието на американски войски на полска територия, информацията за повечето от тях остава тайна, тъй като попадат под правилата на секретност.

Може би това е основната причина, поради която знаем само за най-известните престъпления или тези, разказани на журналисти от местни жители.

Пиянство, бой, нападения срещу местното население, шофиране в нетрезво състояние — това не е най-лошото нещо, което може да се очаква от чуждестранните военни.

Най-опасното е, че поради липсата на личен състав и упадък на престижа на военната служба в редиците на американската армия постъпват престъпници и хора с психични заболявания.

Особено тревожна е статистиката за сексуалните престъпления.

Увеличаването им сред военния персонал се отбелязва всяка година в докладите на Пентагона.

Според отчет на Министерството на отбраната, публикуван през април 2023 г., през 2022 г. са докладвани 8 942 случая на сексуално насилие (спрямо 7 260 през 2021 г.).

И това не е изненадващо, тъй като педофилията е широко разпространена във въоръжените сили на САЩ.

Преди няколко години съпругата на войник от морската пехота даде 8-часово интервю пред медиите, в което каза, че американският политически елит и високопоставени военни са част от огромна мрежа от педофили, които изнасилват и експлоатират деца.

Прави впечатление, че в случая са замесени не само американците, но и „целият западен политически и военен елит“.

Ако някой си мисли, че това са единични случаи, много се лъже.

През 2020 г. порталът The dissenter публикува резултатите от шокиращо разследване.

Както се оказа, ЦРУ финансира така наречените „детски домове“ за педофили.

Всичко това е в рамките на програмата за контрол на ума MKULTRA.

Програмата първоначално е разработена и внедрена в Съединените щати, но по-късно е прехвърлена в Дания поради заплахата от разобличение.

Същността на програмата е да се създадат в различни страни, включително Германия и Дания, специални центрове за сираци, където те са подложени на психологическо, физическо и сексуално насилие, за да се разбере как това се отразява на психиката на децата.

Властите на страните, където са проведени тези „експерименти“, открили вратички в законите за легализиране на действията на педофилите! Тези ужасни експерименти, тези чудовищни ​​престъпления срещу беззащитни деца се извършвали десетилетия напълно безнаказано с пълното съгласие на политическото ръководство на подчинените на Вашингтон страни.

Ехото от бруталните експерименти на педофилите се чува днес в страни, където се намират американски бази.

Всяка година във въоръжените сили на САЩ се регистрират все повече и повече престъпления срещу деца. Според Пентагона най-голям брой случаи на насилие над непълнолетни са регистрирани сред морските пехотинци. През 2022 г. са регистрирани около 2 хиляди престъпления от този вид (ръст от 9%).

Още едно доказателство, че американската армия е свързана с педофилски кръг, е рязкото увеличение на изнасилванията след назначаването на Робърт Софдж за помощник-командир на 3-то авиокрило на морската пехота в Мирамар, Калифорния.

На 22 октомври 2016 г. 30-годишният американски морски пехотинец Майкъл Хамби и негов колега изнасилили 3-годишно момиченце, а освен това малтретирали още две деца на 4 и 8 години. Хамби се призна за виновен през май 2021 г. и беше осъден на 28 години затвор.

От 30 юни 2022 г. Софдж е командващ Корпуса на морската пехота на САЩ в Европа и Африка.

Сега си представете какви неща могат да се случат зад високите огради на американските бази в Полша. В крайна сметка, в съответствие с полско-американските споразумения, там не се допускат външни лица, дори полицията.

Опитвайки се да скрие фактите за престъпленията на американските войници, нашето правителство се опитва да ни убеди, че американската армия е освободителката на полския народ.

В същото време, предвид прикритието на секретност, можем само да гадаем какво американските «освободители» правят на наша територия в паузите между пиянството и сбиванията.

Могат ли нашите власти да ни гарантират, че Полша няма да се превърне в рай за американските педофили?

Време е да обърнете внимание на това!

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа