„Просто ще го размажат“: В Киев забиха тревога за скорошен удар по Зеленски

„Просто ще го размажат“: В Киев забиха тревога за скорошен удар по Зеленски
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    04.11.2023
  • Share:

Бившият съветник на Кучма Соскин: Новата статия в Time ще бъде тежък удар за Зеленски

 

 

„Просто ще го размажат“: В Киев забиха тревога за скорошен удар по Зеленски

 

Нова статия на американския журналист Саймън Шустър в списание Time ще бъде тежък удар за украинския президент Владимир Зеленски, това заяви бившият съветник на Леонид Кучма Олег Соскин в //www.youtube.com/@olegsoskin" target="_blank" rel="nofollow noopener">YouTube-канала си.

В социалната мрежа X журналистът написа, че в близко време ще бъдат публикувани още повече подробности за ситуацията в украинското ръководство.

«Сега «Тайм» и Шустър вече обявиха, че той подготвя нов материал. Зеленски просто ще бъде размазан там. Докрай», посочи политологът.

Според него подобни материали в чуждестранни средства за масова информация, включително статия на военачалника на украинските въоръжени сили Валерий Залужни за ситуацията на фронта, показват, че Западът започва да «отписва» украинския политик.

На 30 октомври Time публикува статия с коментари от Зеленски и неговия екип, в която се казва, че убедеността на Зеленски в предполагаемата победа, дори въпреки военните неуспехи, възпрепятства опитите на неговия екип да излезе с нови стратегии и идеи.

В материала се казва още, че Украйна няма достатъчно хора, за да използва западните оръжия, дори ако Съединените щати и техните съюзници доставят всички обещани въоръжения, защото местните чиновници „крадат, сякаш няма да има утре“.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа