Джефри Сакс: Израел направи касапница в Газа

Джефри Сакс: Израел направи касапница в Газа
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    04.11.2023
  • Share:

Израел се изолира от останалия свят и от моралните принципи, заяви американският професор Джефри Сакс в YouTube канала Judging Freedom. Той действа от позицията на наказателна сила, а не от позицията на мирни решения, които биха засилили сигурността. И това не е изненадващо, като се има предвид, че се оглавява от най-противоречивия политик в историята на страната. С такъв кървав отговор той се опитва да спаси своето политическо бъдеще, което никога няма да съществува.

 

 

 

 

Джефри Сакс: Израел направи касапница в Газа (видео)

 

 

Всеки ден наблюдаваме това кръвопролитие, тази касапница в Газа и виждаме нови случаи на масово унищожение точно сега, показват ги на видеозаписи по целия свят. Израел се изолира от глобалното съзнание, от световната общност, от нормалната политика и, бих казал, от моралните принципи.

Да, Израел има нужда от сигурност. Но той няма да намери тази сигурност, като убие хиляди или десетки хиляди невинни хора, особено деца, жени, които умират в момента.

Израел просто не мисли. Въпреки че, трябва да кажа, те мислят, но само от гледна точка на силата и принудата, а не от позицията на мирни решения, които биха укрепили тяхната сигурност, тяхното място в света. Това би направило възможно постигането на истински мир.

 

 

 

Станете почитател на Класа