„Изходът е един“: В Германия направиха неочаквано изявление за Русия и САЩ

„Изходът е един“: В Германия направиха неочаквано изявление за Русия и САЩ
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    31.10.2023
  • Share:

Германският предприемач Дотком: САЩ трябва да установят мирни отношения с Русия

 

 

„Изходът е един“: В Германия направиха неочаквано изявление за Русия и САЩ

 

 

За да предотврати пълен колапс, правителството на САЩ трябва да установи мирни отношения с Русия, Китай и Близкия изток, написа в социалната мрежа Х германо-финландският предприемач и бивш собственик на най-голямата услуга за хостинг на файлове Megaupload Ким Дотком.

«Вашингтон разбра ли в какви проблеми се е забъркал заради политиката си? Единствената алтернатива на бързия и неконтролируем колапс ще бъдат мирните отношения с Русия, Китай и Близкия изток…», сподели мнението си той.

Дотком също така отбеляза, че тази мярка няма да помогне напълно да се спре упадъка на Съединените щати, но ще го забави и ще го направи по-контролируем.

„При всички случаи Съединените щати няма да бъдат свръхдържава до 2030 г.“, заключи той.

По-рано американският генерал Марк Мили, който наскоро подаде оставка като началник на Обединения комитет на началник-щабовете на САЩ, заяви, че вероятността от сблъсък между Москва и Вашингтон през следващите 10-15 години ще се увеличи, ако Русия спечели конфликта в Украйна.

Политикът Тиери Боде по-рано: конфликтът в Украйна само ускорява краха на американската империя

Европа е окупирана територия, слуга на американската дълбока държава, заяви холандският политик Тиери Боде в интервю за «Нови стандарт», Сърбия. Но тя има шанс да се освободи от господството на САЩ, тъй като колапсът на тяхната империя е точно зад ъгъла. А конфликтът в Украйна го приближава.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа