Кадиров съобщи, че в чеченския спецназ "Ахмат" са се влели 170 бойци от ЧВК "Вагнер"

Кадиров съобщи, че в чеченския спецназ "Ахмат" са се влели 170 бойци от ЧВК "Вагнер"
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    30.10.2023
  • Share:

"Ще бъдем едно семейство и дружно ще се сражаваме с враговете на Русия и ще защитим нашата Родина", уверява чеченският лидер

 

 

 

Повече от 170 бивши бойци на ЧВК "Вагнер" са преминали на служба в чеченския спецназ "Ахмат". Това съобщи в Телеграм канала си чеченският лидер Рамзан Кадиров.

"Бивши бойци от ЧВК "Вагнер" преминават на служба в елитния спецназ "Ахмат". В поредната група, която изяви желание да продължи службата си в нашето подразделение, влизат повече от 170 воини с богат опит в бойни действия както теритoриите на Донбас и Украйна, така и в други гoрещи точки", написа Кадиров.

Както твърди чеченският лидер, понастоящем върви масово попълване на билния състав на "Ахмат".

"В интерес на истината и преди бойци от ЧВК сключваха договори и преминаваха в нашия отряд. Но сега става въпрос за масово попълване на личния състав. Уверен съм, че и други бивши бойци от ЧВК ще последват примера им и ще встъпят в редовете на "Ахмат". Ние от своя страна можем само да се радваме на това. Ще бъдем едно семейство и дружно ще се сражаваме с враговете на Русия и ще защитим нашата Родина", уверява Рамзан Кадиров.

 
   
 

 

 

Станете почитател на Класа