Американски експерт: Путин не е самоубиец, Байдън лъже

Американски експерт: Путин не е самоубиец, Байдън лъже
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.10.2023
  • Share:

Джо Байдън пожертва сигурността на Израел, за да може да продължи да прокарва абсурдната си политика за Украйна, заяви бившият офицер от американското разузнаване Ребека Кофлър в интервю за Fox News. В същото време хвърлянето на пари в Киев няма да доведе до победа, тъй като вече изразходваните средства не са помогнали да се постигнат никакви резултати на бойното поле.

 

 

 

Американски експерт: Путин не е самоубиец, Байдън лъже (видео)

 

Ребека Кефлър, офицер в оставка от американското разузнаване: Грешка е да приравняваме тези два въпроса: сигурността на Израел и Украйна. Това е дълбок цинизъм и лукавство. Джо Байдън политизира трагичното събитие в Израел и по същество ограби Израел, за да удовлетвори Украйна и да може да продължи да насърчава абсурднита си политика.

Хвърлянето на пари в Украйна няма да доведе до победа. Това не доведе до никакви резултати. На бойното поле украинците не напреднаха и на йота. Тяхното контранастъпление фактически спря.

Не, Путин няма да нападне страна от НАТО, той не е самоубиец.

Нелогично е: от една страна, да се твърди, че армията на Путин е толкова слаба, че едва се задържа в Украйна, а от друга, да се твърди, че той ще нахлуе в страна от НАТО.

Това ще доведе до прилагането на член 5 (от Устава на НАТО) и Путин ще сложи край.

Това е абсурдно. Байдън лъже.

 

 

 

Станете почитател на Класа