„Руснаците контролират всичко»: В САЩ заявиха за «три котела» за ВСУ

„Руснаците контролират всичко»: В САЩ заявиха за «три котела» за ВСУ
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.10.2023
  • Share:

Бившият офицер от разузнаването на САЩ Ритър: Руските въоръжени сили унищожават въоръжените сили на Украйна в три котела

 

 

„Руснаците контролират всичко": В САЩ заявиха за "три котела" за ВСУ

 

Руските военни унищожават войниците от украинските въоръжени сили в три котела в зоната на специалната военна операция, това заяви бившият офицер от разузнаването на армията на САЩ Скот Ритър в интервю за журналиста Гарланд Никсън.

«Руснаците създадоха три огромни котела, в които сега Украйна, за да запази позициите си, е принудена да подкрепя и да въвежда там резерви. А руснаците ги унищожават», заяви експертът.

Той също така отбеляза, че руските военни са навлезли в нова фаза на провеждане на специалната военна операция, подчертавайки, че скоро ще последва освобождаването на нови територии, контролирани от режима в Киев.

„Руските военни контролират всичко на бойното поле“, заключи Ритър.

По-рано руският президент Владимир Путин, отговаряйки на въпроси на журналисти в Китай, заяви, че въоръжените сили на Украйна не са постигнали резултати в нито едно от направлениято, но в същото време търпят огромни загуби.

Скот Ритър: «Украйна има само един вариант — безусловна капитулация»

Единственият вариант за Украйна да прекрати този конфликт е да се предаде, заяви бившият разузнавач и морски пехотинец от САЩ Скот Ритър в интервю за журналиста Дани Хайфонг. И колкото по-бързо го направи, толкова повече от нейната територия ще остане. Бившият военен е убеден, че Путин никога не е имал за цел да завземе Украйна, той само защитава интересите на руския народ, потиснат от режима в Киев.

Скот Ритър: Този конфликт ще приключи само ако Украйна се обърне към Русия и каже: „Помогнете“.

А Русия ще отговори: „Ето ви сделка: безусловна капитулация, нямате право на глас, мълчете, сега вие сте японците на борда на линкора «Мисури» в Токийския залив на 2 септември 1945 г.“

Получихте си го в пълна сила, даваме ви шанс да прекратите този конфликт, вместо да ви унищожим всички, както трябваше да направим».

Простете ми за моята кръвожадност. Но руските условия ще бъдат следните: безусловна капитулация.

«Ще се съгласите с това, друг вариант нямате», така ще каже Русия.

 

 

 

Станете почитател на Класа