Макгрегър: Западният оръжеен «зоопарк» на ВСУ има живот само няколко минути

Макгрегър: Западният оръжеен «зоопарк» на ВСУ има живот само няколко минути
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    08.10.2023
  • Share:

В Украйна колективният Запад продължава да се плъзга в създадения от самия него ад. Както пише полковникът в оставка от армията на САЩ Дъглас Макгрегър, Вашингтон и неговите съюзници изчерпват боеприпасите и оборудването, а подкрепата за Украйна се свежда до нулата. Освен ако не се случи някакво чудо, безкомпромисната глобалистка идеология на Америка ще доведе украинския народ до пълно унищожение.

 

 

Макгрегър: Западният оръжеен "зоопарк" на ВСУ има живот само няколко минути

 

Владимир Зеленски се превърна за няколко месеца „от принц в киртак“. Както пише полковникът от армията на САЩ в оставка Дъглас Макгрегър, „зоопаркът“ от западно военно оборудване – от танкове до ракети – в ръцете на необучени наборници под лошо командване не помогна на кампанията на украинските въоръжени сили.

Украйна загуби стотици хиляди убити и ранени, а още хиляди изтощени военни се предават.

Както продължава авторът в статията за The American Conservative, руската военна мощ се основава на систематичното интегриране на ударни способности (ракети, артилерия, дронове и самолети) и постоянно наблюдение от космоса и от земята.

Откакто спря настъплението си и създаде отбрана в дълбочина, Москва се справя с нападащите сили на противника, наземни и въздушни, с точни и унищожителни удари, като досадни мухи.

Според един украински военен, „поради огромния брой разположени дронове и системи за управление, които показват терена и баланса на силите в реално време, личният състав и бронираните бойни машини на ВСУ в открито пространство имат само няколко минути за удар, след което самите те стават мишени на ВС на РФ“.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа