Сергей Лавров за забраната на влизане на автомобили с руски номера в България: Това е проява на онова, което е прието да се нарича нацизъм

Сергей Лавров за забраната на влизане на автомобили с руски номера в България: Това е проява на онова, което е прието да се нарича нацизъм
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    04.10.2023
  • Share:

Вчера, 2 октомври гръмна новината, че в Родината, ни освободена два пъти от Русия се забранява влизането на автомобили с руски номера. Предвид сложната геополитическа обстановка и крехките ни отношения, това може да се определи като пореден удар по тях и информационно-психологическа операция. Вчера редакцията ни беше залята с обръщения и въпроси на граждани, читатели, които просто изпитваха срам, гняв, възмущение и обида по повод поредната лакейска изцепка от страна на така наречените власти у нас. Подчертавам, че тези власти не са български, защото не обслужват нито български интереси, а чужди, и провеждат антибългарска политика. Разбира се, поредния показетелен недружесски жест към Освободителката ни не можа да остане без внимание. Коментар по този повод направи дипломат номер едно на Русия Сергей Лавров.

 


Сергей Лавров за забраната на влизане на автомобили с руски номера в България: Това е проява на онова, което е прието да се нарича нацизъм


Все повече европейски държави забраняват навсякъде автомобили с руски номера. Те вече са осем. Днес към тях се присъедини и България. Как МВнР оценява тези мерки и как можете да коментирате това?

???? По тази тема вече са направени всички мислими и немислими изявления. Тук дори няма много за казване.

Бях изумен, колко бързо почти всички европейци загубиха благообразната си външност, зад която се криеха през последните години, запазвайки в себе си някои остатъци не само от дипломация, но и от елементарна етика.

Това е проява на онова, което е прието да се нарича нацизъм. Само по отношение на руснаците. Точно както много други неща се правят спрямо нас. Западняците казват, че не само Президентът на Русия Владимир Владимирович Путин е виновен, всички руснаци са виновни, че са го избрали. Чист нацизъм е.

Българи, колкото и да е тежко сега, нека помним кои сме, и че имаме право на глас в държавата си. Ако тези, които сега стоят в управлението ни подвеждат, унижават и просто не си вършат работата, трябва да ги изпратим по живо по здраво.
Винаги сме били достоен народ, а сега ни петнят честта и достойнството рисувайки образа на България като предателска страна. У нас живеят много руснаци, има много смесени бракове, и самия факт, че сега у нас не може да се влезе с автомобил с руски номера е поредното доказателство, че тези решения се диктуват отвън и имат за цел да накърнят бълго-руските отношения. Нека не позволяваме това, нека не играем по свирката на тези, които предават националните интереси на България, отработвайки хонорарите си от САЩ.
Оставка на правителството!

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа