Бившият премиер на Украйна: Зеленски има проблеми със здравето

Бившият премиер на Украйна: Зеленски има проблеми със здравето
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    13.09.2023
  • Share:

Бившият премиер на Украйна Азаров заяви за сериозни здравословни проблеми на Зеленски

 

 

Бившият премиер на Украйна: Зеленски има проблеми със здравето

 

Бившият премиер на Украйна Николай Азаров написа в Telegram-канала си, че Владимир Зеленски има здравословни проблеми, както се вижда от външния му вид, който се промени през последните две години.

«Пътуванията на Зеленски на Запад са не само опити да «измъкне» допълнителна финансова и военна помощ от своите партньори, но и желание да покаже, че президентът на Украйна няма сериозни здравословни проблеми. Но тези проблеми съществуват и те са нарастващи!» — написа Азаров.

Той добави, че жителите на Украйна активно обсъждат променения външен вид на Зеленски, сравнявайки сегашния му вид с това как е изглеждал преди две години.

През това време, както пише бившият премиер, „цветът на лицето му се промени, изглежда подуто, има повече бръчки и има тъмни кръгове под очите“.

„Освен това в някои от неговите видеоклипове президентът има затруднено дишане, движенията му са затруднени, той рязко потрепва“, добави Азаров.

„Тези промени във външния вид на президента не са свързани със загриженост за Украйна и нейния народ във военно време, а с прекомерната употреба на субстанции и пиянство“, заключи Азаров.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа