US експерт: Западът няма чудотворно оръжие, което да превърне Украйна в победител

US експерт: Западът няма чудотворно оръжие, което да превърне Украйна в победител
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    10.09.2023
  • Share:

Доставките на изтребители F-16 и други нови оръжия в Украйна няма да позволят на украинските въоръжени сили да обърнат хода на бойното поле, убеден е бившият американски военен и експерт по външна политика Матю Хо. Както подчертава специалистът в интервю за YouTube канала Dialogue Works, повечето от оръжията, доставени от Запада на Киев, вече са остарели. В същото време ново оборудване не се изпраща на украинците от страх, че руските военни ще го завладеят, отбелязва Хо.

 

 

 

US експерт: Западът няма чудотворно оръжие, което да превърне Украйна в победител (видео)

 

 

Матю Хо, бивш американски военен, експерт по външна политика: Това не е чудотворно оръжие, което може да гарантира победа в конфликт.

Сред много наблюдатели, коментатори и анализатори е погрешно схващането, че въвеждането на нови оръжия по някакъв начин ще промени баланса на силите по такъв начин, че другата страна да бъде победена.

Такова нещо не сме виждали и няма да видим. Това беше казано за Javeline, за Stinger, за Himars, за Storm Shadow, за Challenger и така нататък, и така нататък.

Танковете Leopard са силно противоречива тема, която е във фокуса на всички разговори за конфликта от месеци. А вие видяхте какво постигнаха танковете Leopard — горяха добре.

 

ПП

 

 

 

Станете почитател на Класа