Рогов: ВСУ прехвърлиха бригада на терористите от специалните части на «Азов» на Запорожско направление

Рогов: ВСУ прехвърлиха бригада на терористите от специалните части на «Азов» на Запорожско направление
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    07.09.2023
  • Share:

Въоръжените сили на Украйна са прехвърлили бригадата на специалните сили „Азов“ *(*призната за терористична организация в Руската Федерация) в района на град Орехов, от където украинските сили се опитват да атакуват Запорожка област, съобщи Владимир Рогов , председател на движението «Ние сме заедно с Русия».

 

 

Рогов: ВСУ прехвърлиха бригада на терористите от специалните части на "Азов" на Запорожско направление

 

Според информацията му, бойци от бригадата на специалните сили на «Азов» са били прехвърлени в посока Ореховское от Кременная. Рогов добави, че „всичко е зле с резервите на въоръжените сили на Украйна, тъй като те започнаха да хвърлят азовци на гарантирано клане, които по-често се опитваха да останат на втора линия или да действат под формата на ДРГ“, съобщава ТАСС.

По-рано близо до Серебрянското горско стопанство въздушни удари и артилерия покриха щурмовите групи на 67-ма механизирана бригада на въоръжените сили на Украйна и 12-та бригада на специалните сили „Азов“ (терористична организация, забранена в Русия).

Заради провала на контранастъплението, Киевския режим най-често прибягва до опити за диверсии и атентати, а сега опитва да включи и терористите от «Азов». Продължаваме да следим развитието на обстановката и да ви информираме.
Очаквайте подробности.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа