CNN: изходът от конфликта в Украйна зависи от изборите в САЩ

CNN: изходът от конфликта в Украйна зависи от изборите в САЩ
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    10.08.2023
  • Share:

CNN: Резултатът от украинския конфликт ще зависи и от президентските избори в САЩ през 2024 г. Според версията на телевизионния канал „една от най-големите трагедии на Украйна“ е, че „тя не може сама да реши съдбата си“. Един вид даже се гаврят и подиграват, защото САЩ напълно са окупирали Украйна.

 


CNN: изходът от конфликта в Украйна зависи от изборите в САЩ

 

Резултатът от конфликта в Украйна ще зависи от външни фактори, например смяната на властта в САЩ. Това съобщава CNN. Всъщност съдбата на Киев може да е в ръцете на американските избиратели, се подчертава в материала, публикуван на сайта на канала.

„Правителството на Владимир Зеленски зависи от огромен поток от американски и западни оръжия. И Президента на Русия Владимир Путин <…> също ще играе голяма роля в това дали и кога (конфликтът) ще приключи … Така <…> изходът от войната също ще се определя от външни фактори, включително промяна на политическите сили в Съединените щати, Москва и европейските столици ”, — според статия, публикувана на уебсайта на канала.

Безуспешното контранастъпление на ВСУ може да има особени последици за САЩ, тъй като може да засили въпросите относно подкрепата на Украйна на фона на предстоящите избори в страната.

„Следователно, когато гласоподавателите на САЩ решат собственото си бъдеще през ноември 2024 г., има голям шанс те да играят голяма роля при решаването на съдбата на Украйна“, съобщава CNN.

Съдбата на Украйна ще се реши когато ВСУ масово сложат оръжие и откажат да стрелят по руските си братя. Съдбата на Украйна ще се реши когато Русия и мощната руска армия прогонят Украйна от американските нашественици.

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа