Fox News: Предстои съкрушителен удар по клана Байдън

Fox News: Предстои съкрушителен удар по клана Байдън
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    26.07.2023
  • Share:

Дългогодишният партньор на семейството на Байдън Девън Арчър трябва да даде показания пред Конгреса следващата седмица — очаква се той да потвърди, че настоящият президент на САЩ наистина е участвал в съмнителния бизнес на сина си Хънтър, съобщава Fox News. Както предупреждава каналът, показанията на Арчър, който се счита за дясната ръка на Хънтър и вече няколко пъти отложи изявлението си в Конгреса заради заплахи за убийство на роднините му, ще се превърнат в «съкрушителен» удар за Байдън и семейството му.

 

 

Fox News: Предстои съкрушителен удар по клана Байдън (видео)

 

Както пише наблюдателят на The New York Post Миранда Дивайн, Девън Арчър ще заяви пред конгресмените, че Джо Байдън е общувал и се е срещал със съмнителните бизнес партньори на Хънтър Байдън от чужбина десетки пъти. Подобно свидетелство от устата на човек, който е част от вътрешния кръг на Байдън, ще бъде съкрушителен удар за тях.

 

 

 

 

Според Миранда Дивайн, когато Джо Байдън е бил вицепрезидент на Съединените щати, Хънтър Байдън е провел среща с главния изпълнителен директор на една от украинските енергийни компании — и по време на тази среща той набрал номера на баща си, включил високоговорителя, представил баща си, вицепрезидента на САЩ, на украинския си шеф и след това казал на баща си, че тези негови момчета, цитирам, «се нуждаят от нашата подкрепа».

А три дни по-късно Джо Байдън отлетя за Украйна и уволни главния прокурор, който разследваше украинския шеф на Хънтър.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа