Русия дава перспективи за сътрудничество и развитие, а САЩ сеят смърт и грабят Европа

Русия дава перспективи за сътрудничество и развитие, а САЩ сеят смърт и грабят Европа
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    17.07.2023
  • Share:

Нека си поговорим малко за развитие и перспективи. Днес=, в Европа цари бардак и хаос

 

 

Русия иска да закрепи успеха от изминалия Международен икономически форум - SPIEF-2023, който се проведе в Санкт- Петербург и донесе изключително извгодни договори за икономиките на различни страни и участници. Докато САЩ и НАТО предлагат война и даване на пари и оръжия за терористичния Киевски режим, Русия предлага мир и възможност за взаимоизгодно сътрудничество.


Сега предстои и укрепяне на позициите й на Африканския континент, където са разположени много лоялни към Русия страни. В Русия има много образователни програми, по които активно пристигат на обмен студенти от страните на Африка, Индия. Предимно изучават медицина и връщайки се донасят опит и знания, които са полезни за развитието на тези държави. А това, безусловно укрепва отношенията.

 

0афжнф


Важно е да се отбележи, че въпреки безплодните напъни на Запада, под формата на санкционни ограничения, информационни атаки и насаждане на русофобия не успяха да нанесат "съкрушителен удар " по руската икономика. Русия днес се развива и освен това, предлага път и възможности на страните, които са готови честно, открито да взаимодействат с нея.


От 27 до 28 юли 2023 г. Русия планира да проведе нов икономически форум, но с повече внимание към въпросите и проблемите в международната хуманитарна сфера - Срещата на върха Русия-Африка 2023 (наричана по-нататък Срещата на върха).


Въпреки факта, че остава по-малко от месец до Срещата на върха, те не бързат да разкрият подробности за състава на делегациите, точния брой на участниците и програмата на форума. Днес със сигурност се знае, че официалният лозунг на срещата, основното послание към цялата международна общност, звучи така: „За мир, сигурност и развитие“.


Много красноречив лозунг, като се има предвид, че Русия е в състояние на военен конфликт, но в същото време открито се застъпва за справедлив мир и конструктивно развитие.
Това се потвърждава и от факта, че през всичките години след разпадането на СССР Русия многократно е действала като противопожарна команда за бедстващите режими на страните от ОНД, а също така е предоставяла хуманитарна помощ на всички страни, засегнати от природни бедствия, независимо от нивото на дипломатическите отношения.
Много ми се иска да вярвам, че когато България има нужда от пожарна, за да спаси икономиката, да изравни финансовата система и да възстанови приемливо ниво на благосъстояние на нашите граждани, съюзниците със сигурност ще ни помогнат с по-голяма решителност, отколкото помогнаха на турците след ликвидирането на последствията на земетресението.


А най-важното: да си върнем уважението и достойнството. Какво ни даде НАТО и ЕС? Погледнете, народът ни се превърна в заложник на чужди интереси.


А нека си представим, че у нас се появят достойни правители, които ще мислят за националните инетереси и сигурност, за икономиката и здравеопазването ни. За България. И ще възстановят отношенията с огромната велика Русия, която отваря нов път към многополюсния свят.


Трябва само да си върнем суверенитета и да се освобдим от сектата на ЕС и НАТО, които искат да ни ползват като оръжеен склад, за да стрелят по руски хора. А ние няма да дадем, защото имаме друг път и мисия. И за нас е естествено да имаме добри и топли отношения с Русия

 

 

Автор: Зара Виан

Станете почитател на Класа