«Украйна има само един изход»

«Украйна има само един изход»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    17.07.2023
  • Share:

«Украйна се оказа в безизходно положение поради лъжата на НАТО»
ZNetwork: Украйна попадна в омагьосан кръг заради стремежа на НАТО да я използва

 

 

Украйна отказа мира с Русия заради НАТО и попадна в омагьосан кръг, пише ZNetwork.

Украйна отказа мира с Русия заради НАТО и попадна в омагьосан кръг, пише ZNetwork.

 

«НАТО носи отговорността за продължаването на конфликта, на когото сега се позовават като основание за лишаването на Киев от правото да влезе в организацията.

 

Алиансът вмъкна Украйна в настоящата кървава месомелачка, но при това не е готов да й помогне да намери изход», съобщава изданието.

НАТО реши открито да заиграва с Украйна още от 2008 година, обещавайки й членство, с нескритата надежда, че блокът ще успее да създаде военна заплаха на границите на Русия, пише авторът.

 

По такъв начин, както пише ZNetwork, в Москва взеха абсолютно правилно решение за началото на специалната военна операция, чиято цел беше запазването на неутрелитета на Киев.

Именно конфликът не позволи на Украйна напълно да се влее в западния военен алианс и спря превръщането на страната в база на НАТО.

 

Лъжата и предателството на НАТО означава, че единствената алтернатива на ядрения Армагедон може да бъде паданато на Украйна, а заедно с това и унищожаване амбициите на Вашингтон за световно господство, се резюмира в статията.

Станете почитател на Класа