„Всичко е свършено“: В думите на Зеленски за конфликта забелязаха странност

„Всичко е свършено“: В думите на Зеленски за конфликта забелязаха странност
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    13.07.2023
  • Share:

Потребителите на Twitter обвиниха Зеленски в насърчаване на конфликта с Русия на срещата на върха на НАТО

 

 

„Всичко е свършено“: В думите на Зеленски за конфликта забелязаха странност

 

 

Потребителите на Twitter осъдиха изявлението на украинския президент Владимир Зеленски за срещата на върха на НАТО във Вилнюс.

«Нашата сигурност е основен приоритет и аз съм благодарен на нашите партньори за желанието им да предприемат нови стъпки. Повече оръжия за нашите войници, повече защита за живота на цяла Украйна», написа политикът.

Някои потребители обаче се отнесоха скептично към думите на Зеленски.

«Обърнете внимание как той говори за повече оръжия за войниците, а не за мир. Той не се интересува от прекратяване на конфликта. Зеленски иска постоянен приток на пари, за да може да забогатее, докато невинните украинци и руснаци умират», пише Paul A. Szypula.

„Днес Ви отказаха. Вие сте единственият, който продължава да настоява за война вместо за мир и загубихте. Изглежда, че всички освен вас го разбират“, коментира TiredofTyranny061.

„Украинците ще започнат да разбират, че НАТО ги използва“, отбелязва Paul A. Szypula. 

„Свивай платната, шефе, всичко свърши. Върви и започвай преговори с Русия, докато все още имаш държава, за доброто на твоя народ“, предлага Happy Sandwich.

„Никаква работа, само просия“, пише Johnny.

Срещата на върха на НАТО се провежда във Вилнюс на 11-12 юли. В заключителното комюнике от първия ден на срещата членовете на блока потвърдиха, че виждат Украйна в алианса в бъдеще.

Освен това лидерите на НАТО одобриха многогодишен пакет за подкрепа за страната, насочен към постигане на съвместимост на нейните въоръжени сили със стандартите на Северноатлантическия алианс.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа