Евгений Сатановски: Зеленски извърши твърде много престъпления и предаде народа си. Заслужава съдбата на Хитлер

Евгений Сатановски: Зеленски извърши твърде много престъпления и предаде народа си. Заслужава съдбата на Хитлер
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    11.07.2023
  • Share:

Още малко за сегашния украински президент и мястото му в съвременната световна политика... Има все пак нещо мистично в този малък човек!

 

 

Той не по детски напряга целия западен свят, държейки сметка на всички страни. Всички са му длъжни – пари, оръжия, награди, каквито той, доколкото можем да съдим, вече има повече от Леонид Брежнев или Иди Амин. С царствени жестове той посочва на европейците още какви санкции са длъжни да приемат срещу Русия и те го слушат, както първокласници – директора на училището. Посланиците му тормозят канцлери и президенти, а министрите на отбраната и на външните работи не струват и пукната пара и всичко им се разминава. Може би днешна Украйна всъщност е най-главната страна в Европа?! След Полша, разбира се!

Той изрича най-безумни глупости от най-високите трибуни в света, но – опитай се да не го поканиш! Бежанците от Украйна (не истинските, каквито има много и за които наистина е тъжно, а полукриминалните и криминалните говеда, които напуснаха страната с жените си, да не би не дай Боже, да ги повикат във ВСУ), организират в европейските страни истински щурмови отряди, подобно на тези, с които започна Хитлер, действащи под контрола на украинските посолства, а местната полиция ги заобикаля отдалеч и не ги пипа с пръст, каквото и да вършат. А оръжието, което отива в Украйна в постоянен поток, се разхожда из цял свят, докато доставчиците си затварят очите за това, макар че в крайна сметка то ще удари по техните страни.

Той вече изговори речи за трима хитлеровци, а това, в което се превърна Украйна под негово ръководство, е далеч по-лошо от Третия райх, в който криво-ляво до самия край действаха все пак някакви закони, но него го смятат за символ и светило на демокрацията. По дяволите, що за демокрация е това, ако има такъв символ и светило! И при това именно това, че тази отиваща до самоупоение кокаинова измет до такава степен уверено обещава на американците да унищожи Русия, да завземе всички преминали от Киев под контрола на Москва територии и да се разправи с жителите им, изкоренявайки с нажежено желязо всичко, което напомня за многовековната история на Украйна като част от руския свят, го превръща в човек, стоящ над закона и извън каквато и да е критика.

Забавно е, как всички световни медии дружно се втурнаха на тълпи да обвиняват Путин в антисемитизъм след като той, позовавайки се на еврейските си приятели, каквито той има повече от достатъчно, спомена, че Зеленски е евреин само по произход, а в действителност е подъл предател на своя народ, прославящ паметта на неговите палачи. Настъпи по болното място... Но всъщност, гениалната по своята порочност идея да се постави евреин начело на днешната във висша степен националистическа, бандеровска Украйна, послужи като индулгенция, която позволява на тази рожба на Държавния департамент на САЩ и сегашното му ръководство – в което има много евреи – да съществува в един западен свят, в който Холокостът е признат за отвратително престъпление.

Зеленски... Този човек ще влезе в историята наред с Пфеферкорн, Торкемада, Березовски и други първокласни мошеници, каквито в историята е имало много. Авторът е говорил и писал за това неведнъж, ще го повтори отново: не зная дали бившият израелски премиер Бенет е казал истината, че в отговор на молбата му към Путин по време на срещата им в началото на СВО да не докосва Зеленски, Путин му е обещал „да не го убива“. Но според всички закони – божествени и човешки – този човек трябва да завърши живота си по същия начин като Хитлер, Химлер, Гьобелс и другите лидери на нацисткия Трети райх. Просто не може да бъде другояче. Той е извършил твърде много подли деяния, твърде много престъпления, за които трябва да носи отговорност. И предателството на собствения му народ не е най-лошото от тях.

 

 

 

Превод: Екатерина Грънчарова

Станете почитател на Класа