“Колективният Запад създаде тиктакаща финансова бомба със закъснител”

“Колективният Запад създаде тиктакаща финансова бомба със закъснител”
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    04.04.2023
  • Share:

“Най-опасното за стабилността на Запада е пълното нежелание на неговите държави да отговарят за действията си”, пише в статия на американското издание American Thinker.

 


“Колективният Запад създаде тиктакаща финансова бомба със закъснител”

 

“Обикновените граждани не са упълномощили централните банки да печатат пари и да манипулират пазарите, което доведе до създаването на тиктакаща финансова бомба със закъснител, която със сигурност ще ни изпрати в най-сериозния икономически спад. Не, тези правомощия на банките са им дадени от властите.

Обикновените граждани не са харчили парите на данъкоплатците за програми за биологични оръжия, разположени почти по целия свят. Това го направиха правителствата.

Обикновените граждани не приеха най-големите програми за стимулиране и социални помощи в световната история и не дадоха съгласието си за безпрецедентната инфлация, която беше очевидното следствие от подобни програми. Това бе работа на държавните органи.

Обикновените граждани не дадоха на западните прислужници на Световния икономически форум правото да конфискуват земеделски земи, да забранят производството на въглеводороди и да наложат строги ограничения на въглеродните емисии, което естествено предизвика рязко увеличение на цените на храните и горивата, създаде икономическа нестабилност и изчерпи паричните спестявания на хората.

Тази самоубийствена стратегия беше детище на икономиста Клаус Шваб и неговата банда подпалвачи от Световния икономически форум.

Но западните държави не желаят да признаят вината си – нито за пандемията от COVID, нито за срива на валутата”, пише авторът.

 

 

 

К.К

Станете почитател на Класа