Син на Меси печели популярност

Матео, второто от трите деца на аржентинския футболист Лионел Меси, печели привързаността на социалните мрежи със своите пакости и нежност. Малкият четиригодишен хлапак, който често е главен герой на видеоклипове и анекдоти, е знаменитост в Интернет, обстоятелство, което баща му признава, че постепенно излиза извън контрол.


В скорошното си интервю за каталунското радио RAC1, нападателят на ФК Барселона беше попитан дали е наясно, че „създава чудовище" във връзка с нарастващата слава на детето. "Ние го поорязваме малко, защото излиза извън контрол ", призна през смях аржентинската звезда.


Меси подчерта, че симпатията на Матео е безспорна и лесно печели сърцето на всеки: "Хората навън се смеят, когато разкажа за неговите неща. Но като прекарат пет минути с хлапето, бързо го опознават и казват, че наистина е както разказвам. "


Лео и съпругата му Антонела Рокуцо често публикуват видеоклипове и снимки на Матео и неговите братя Тиаго и Чиро, които също привличат вниманието на камерите при изявите си по футболни стадиони с родителите си. На 11 септември, рожден ден на Матео, майка му сподели видеоклип, в който рожденикът вкарва гол и го празнува по маниера на баща си.


В интервю за TyC Sports Меси заяви, че Матео обичада ядосва по-големия си брат Тиаго, викайки при гол на Реал Мадрид. "Той е най-страшният в семейството!"


Миналия ноември Меси публикува някои емоционални видеоклипове от домашни веселби с участието на потомството си. Един от записите показва Матео да танцува по забавен начин в ритъма на популярната песен „Sexy and I know it", която до момента има повече от 18 милиона гледания.

Станете почитател на Класа