Американският търговски секретар заспа по време на речта на Тръмп

Американският търговски секретар Уилбър Рос беше хванат да спи по време на речта на президента Доналд Тръмп на 74-ата сесия на Общото събрание на ООН.


Докато държавният секретар Майк Помпео и вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс с интерес слушаха изложението на президента, 81-годишният Рос затвори очи за няколко минути.


Когато Тръмп говори за денуклеаризацията в Северна Корея и връзката му със севернокорейския лидер Ким Чен ун, министърът беше заснет спящ от камерите.


"Казах на Ким Чен ун в какво наистина вярвам: че подобно на Иран, неговата страна има огромен неизползван потенциал, но това, за да реализира този потенциал, Северна Корея трябва да се денуклеарнизира", заяви американският президент, докато Рос, който беше част от обкръжението му, остана със затворени очи.


По време на речта си на Генералната асамблея американският президент говори за Иран, Мексико, Куба, Венецуела, Афганистан и Китай, като гарантира, че целта на САЩ е хармония, въпреки санкциите, наложени от Белия дом срещу тези страни.

Станете почитател на Класа