Дженифър Лопес разби мрежата с рокля, заради която през 2000 г. са създадени Google Images

Американската певица и актриса Дженифър Лопес дефилира в петък по време на седмицата на модата в Милано (Италия) със зашеметяваща зелена рокля, същата, която вече бе носила на подиумите преди 19 години, както се вижда във видео, публикувано от Версаче в официалната си страница в Instagram.


Записът показва как тя обикаля подиума с отворена рокля пред внимателния поглед на присъстващите, които я записват със своите мобилни телефони. После се вижда как Лопес се вижда с Донатела Версаче, вицепрезидент и главен дизайнер на модната къща, с която тя се прегръща и позира усмихната пред камерите на събитието, в което са представени колекциите пролет-лято.


„Дебютирала в колекцията пролет-лято 2000, роклята с принт от джунглата, носена от Джей Ло на наградите Грами през тази година, привлече международното внимание", се казва в съобщението на Versace.


„Милиони хора се обърнаха към интернет, за да видят Дженифър в легендарната рокля, което я прави една от най-популярните заявки за търсене в Google по онова време", продължава изданието.


Италианската компания уточни, че „емоцията, която това генерира тогава, послужи като вдъхновение за създаването на секцията с изображения на Google".

Станете почитател на Класа