Британската централна банка: Време е доларът да се замени с нова резервна валута

Такова нещо, скъпи другари, не сме чували отдавна. Сега е ясно защо Макрон придоби смелост. Зад него стои цял отбор, това е координирана екипна игра.

Марк Карни, ръководителят на Централната банка на Великобритания, току-що призова за замяна на долара с нова резервна валута:

Комбинацията от икономически рискове, протекционизъм и опасения от бъдещи шокове не може да се работи адекватно, тъй като имаме ограничени ръце. Засега, разбира се, трябва да действаме със средствата, които имаме, но статуквото е по-неприемливо, имаме нужда от драстични мерки. Трябва да променим правилата на играта и това означава не просто да обменяме един хегемон на пари за друг. Нуждаем се от синтетична валута като нов хегемон”.

 

Резултат с изображение за Британската централна банка

 

По този начин се предлага да се замени нарязаната хартия, произведена от Федералния резерв, с нова глобална х...йня- “Либра” (това е криптосурогат, който се лансира от “Фейсбук”). Той предлага да замени гнилия носител и дискредитираните механизми с нови, оставяйки паразитната същност на системата. Характерно е, че основният въпрос остава зад кулисите - кой ще контролира емитирането на тази х...йня и по какви конкретни правила ще се случи?

 

 

 

 

 

На обикновен език. Предлага се да се изхвърлят както Съединените щати, така и националните държави като цяло настрани като досадни боклуци и да се заменят с глобална структура. И там ще има седнали умни талмудисти - не по-малко умни от сегашните във Федералния резерв - и ще направляват всичко. Справедливо. Както те я усещат справедливостта.

Да, това е призив към самия Нов световен ред, за който “теоретиците на конспирацията” говорят толкова дълго.

 

Превод: В.Сергеев

Станете почитател на Класа