Една жена поиска развод, защото " съпругът й я обича твърде много"

Жена от емирството на Фуджейра подаде молба за развод в съда, твърдейки, че се притеснява, че съпругът й е твърде мил с нея, съобщи местният вестник Khaleej Times.


В съда жената каза, че е разстроена от факта, че любовта и отдадеността на съпруга й са преувеличени и че в брака им липсват спорове. „За една година никога не сме имали проблеми", оплака се тя.


"Той никога не ми крещи или не ме отхвърля. Той ме удавя с изключителната си любов и обич, дори ми помага да чистя къщата, без да искам", цитират медиите жалбоподателката.


Към това тя добави, че мъжът понякога дори готви за нея и че такава връзка изглежда като ад, защото тя се нуждае от "истинска дискусия, а не този живот без проблеми и пълен с послушание, в който партньорът й винаги й прощава и я глези с ежедневни подаръци".


В своя защита мъжът каза, че не е направил нищо лошо и че напротив, винаги прави всичко възможно да „бъде перфектен съпруг без изобщо да разочарова или отхвърля съпругата си, въпреки съветите на приятелите си". „Обвиняемият" каза още, че си е счупил крак поради тежките физически упражнения, които правел, след като любимата се оплакала от теглото му.


"Не е честно да съдим за брака по първата година. Трябва да се поучим от грешките си", каза мъжът, помолил съда да принуди съпругата му да оттегли иска и да му даде повече време, за да спаси връзката им. И явно двойката ще има тази възможност: според медиите съдът решил в полза на съпруга и разпоредил да се прекрати делото.

Станете почитател на Класа