Бърни Сандърс обещава да публикува доказателствата за НЛО, ако спечели изборите за президент

Информацията за извънземните се съхранява в резерв в САЩ. и така ще продължи, освен ако кандидатът за президент на демокрацията Бърни Сандърс пристигне в Белия дом. Поне това твърди политикът, който според него ще разкрие каквито и данни да има, защото " съпругата му го изисква".


По време на интервю със сенатора от Вермонт, Джо Роган го попита: "Ако получите офиса и откриете нещо за извънземните, ако откриете нещо за НЛО, бихте ли ни уведомили?"


"Жена ми би поискала да ви уведомя", отговори Сандърс и добави, че съпругата му винаги го пита дали има "достъп до записите по темата ".


Политикът също обеща, че ако дойде в президентството и получи някаква информация, ще се върне в програмата на Роган, за да направи съобщението.


Думите на Сандърс идват сред на голямото разпространение на призива, отправен чрез Facebook за „Превземане на 20 септември на зона 51 с намерение да се видят извънземните". Повече от два милиона души вече са изразили желанието си да участват.


Мрежата скоро беше изпълнена с иронични постове за неговите изявления.
"Всички казват едно и също нещо, докато не встъпят в длъжност и открият, че е по-добре да не го правят, защото заешката дупка отива много по-дълбоко от извънземните", пише един.


"Берни е извънземно", се казва в друг коментар.


"Това е най-сигурното обещание", казва друг туит.


"Той се опитва да получи гласовете на 2-та милиона души, които заявиха, че ще щурмуват Зона 51 през септември", пошегува се друг.


"Първо трябва да спечелите, добри ми човече! Имахте своя шанс и го загубихте", каза друг потребител на Интернет.

Станете почитател на Класа