И певецът Оскар де Леон забъркан в скандала Мис Вселена 2015

Мис Вселена 2015 ще влезе в историята на провалите на живо по телевизията заради редица грешки и последвалите полемики в интернет. След като водещият, актьор и комик Стив Харви, погрешно обяви за носителка на Мис Вселена 2015 колумбийската кандидатка, Ариадна Гутиерес, докато истинският победител е всъщност представителката на Филипините, Пия Вюрцбах, социалните мрежи бяха наводнени от шеги и подигравки.
Въпреки това объркването бе последвано от още едно, не по-малко любопитно. Венецуелският салса певец Оскр Де Леон беше объркан от някои интернет потребители със Стив Харви, поради своята физическа прилика. Техните профили във Facebook, Instagram и Twitter се напълниха първо с шеги, които след това се трансформираха в обиди и критики.

Оскар Де Леон, от своя страна, реагира на това, което се случи с чувство за хумор. "Аз съм на Мис Вселена, без да бъда там, всички имаме двойник", каза той смеейки се пред Telemundo. Той посочи още, че въпреки окончателното решение, Мис Колумбия "е една красива жена, красива като Венецуела и със сигурност да дойде и нейното време."

Станете почитател на Класа