Tежка катастрофа в Лас Вегас

Десетки хора са били ранени след тежка катастрофа, в близост до луксозния хотел Париж в Лас Вегас, Невада, близо до мястото на провеждане на конкурса Мис Вселена.

Произшествието настъпило, когато превозно средство прегазило група пешеходци на Лас Вегас Стрип, близо до казиното Planet Hollywood, където се провежда конкурса Мис Вселена. Полицията потвърди, че при злополуката е загинал един и са ранени над 37 души докато местните медии съобщиха, че около 30 са откарани в болници. Седем души са в критично състояние.

Полицията е арестувала жена, заподозряна в шофиране под влияние на алкохол и е прекъснала движението в двете посоки по улиците Фламинго и Хармън. Според предварителна информация, жената, с дете в колата, се опитала да избяга от местопростъплението, но скоро се предала на полицията. Жената е подложена на медицински тестове, за да се определи дали е била в нетрезво състояние и да се разследва причината. Полицията в Лас Вегас проучва всички версии на случилото се и ще предостави подробности за инцидента на пресконференция.

Станете почитател на Класа