Теоретиците на конспирацията с "доказателства", че Владимир Путин е безсмъртен

Руският президент е на възраст повече от един век и или е безсмъртно същество или дори е пътешественик във времето, според някои адепти на свръхестественото. Теоретици на конспирацията, които са многобройни в интернет, вярват в това и твърдят, че имат солидни доказателства.

Те представят няколко снимки, които според тях твърдо, доказват че руският президент Владимир Путин е на повече от 100 години. Новината се появи в широка гама от медии, от специализираните страници по конспирология, дори до най-сериозни издания, като "The Independent", "The Telegraph" и "The Daily Mail".
В медиите са публикувани снимки на двама души, направени през 1920 г. и през 1941 г., които показват някои прилики с руския президент. Наред с тях са публикували и една от 2015 г., в която президентът Путин е на 63 години.

"В социалните мрежи се разпространяват снимки от 1920 и 1941 г., които според някои, също са снимки на руския президент Владимир Путин. В действителност, привърженици на идеята, че Путин е мощен и безсмъртен, насърчават легендата, че президентът е митично същество, което живее на тази планета в продължение на стотици, дори хиляди години ", пишат изданията.

Станете почитател на Класа