Младеж изчака четири години, за да отмъсти за Рахой

Млад мъж на име Рубен Арангурен, изчака четири години, за да отмъсти за пренебрежението, претърпяно от Мариано Рахой, сегашния президент на Испания. Отмъщението се разпострани вирусно в мрежите, предизвиквайки много коментари.
Преди изборите през 2011, Арангурен попитал президента чрез социалната мрежа Twitter, къде може да обсъдят изборната програма на Народната партия, съобщава " El Diario ". Изненадващо, Рахой отговорил и му препоръчал да изчака няколко години. „ На 15 години? Как ви се струва ако изчакаме малко с обсъдане на политиката", казал той чрез Twitter.
Отговорът на кандидата се разпостранил в мрежите, достигайки близо 5000 ретуита. Но историята не свършва дотук. Днес, същият младеж, когото Рахой пренебрегна като недостатъчно възрастен, е решил да си отмъсти на президента по много специален начин.
На 20 декември са следващите общи избори в Испания и младежът е информирал президента да не очаква неговия вот. "Как ви изглежда сега да обсъдим политиката? Достатъчно ли съм възрастен? Не разчитайте на моя глас", заключил той категорично.

Станете почитател на Класа