Доклад: Мистерия и магията на финансовите пазари

В този увлекателен доклад, Max и Стейси ни разказват за магически средства, необходими за да се избегнат икономическите трикове, включващи 99% от населението на света в илюзията на все по-намаляващото богатство.

"Фирмите не искат да плащат на работниците си, защото доходите им са свързани с ценовата манипулация на акции, извършвана въз основа на факта, че разходите са ниски, защото те не искат да плащат на служителите си. Като стана дума за магия, това е като трика на чашите и топката: имаме три чаши и една топка ", казва Макс Кайзер в тазгодишната програма.

В контекста на магически трикове, Стейси казва, „една от причините средният работник да няма право да получава увеличение на заплатите е концепцията за мениджъри" звезди ", на които компаниите плащат все по-голям дял от печалбите. Това е един много Холивудски модел, който е пренесен в банковото дело, търговията на дребно и всички индустрии ".

Във втората част се говори за Bitcoin, които увеличават цената си. Макс интервюира Сам Лий, от Bitcoin Group. Представителят на Bitcoin Group, вярва, че ще продължи възходящата тенденция в цената на Bitcoin. Bitcoin Group е нова компания, посветена на производството на bitcoines и е първата компания, посветен изключително на Bitcoin, която се листва на борсата в Австралия.

Станете почитател на Класа