Тайните служби на САЩ разкриват тъмната страна на Хилъри Клинтън

Активни агенти и пенсионери от Secret Service са споделили своите оценки на поведението на американските президенти и техните семейства и отношението им към служителите, чиято работа е да ги защитят.

Становищата са събрани от Роналд Кеслър, автор на "First Family Detail", където оценява положителните и отрицателни черти на характера и странностите на личността на различни американски лидери, публикува "New York Post".

Що се отнася до семейството Клинтън, Kessler описва Челси като човек който уважава и цени неговите агенти, докато Бил Клинтън се квалифицира като труден, но "сговорчив" президент. А Хилъри Клинтън е описана като "епично чудовище.
"Когато е в общество, Хилъри се усмихва и действа грациозно. Както камерите изчезнат, гневната й зла личност става очевидна. Хилъри Клинтън може да направи Ричард Никсън да изглежда като Махатма Ганди", казва журналистът и писател.
" Безчовечността на Хилъри Клинтън трябва да отекне в главата на всички американци. Тя бе наистина груба с почти всички, сякаш са по-низши от нея и това засяга всички американци. Никой не би наел такъв човек дори в Макдоналдс, а тя се обсъжда за президент на САЩ", пише New York Post.

Станете почитател на Класа