Bilderberg използва "бурето с барут" Каталуния, за да наложи федерална Испа

Журналистката Кристина Хименес анализира какво очаква Каталуния, ако регионът продължи със своя процес на независимост. Тя анализира и плановете на мощния клуб Билдерберг да създаде федерална Испания, в която "частната мощ ще замени правителствата."

"Европейският съюз няма да толерира независима Каталуния " каза бившият генерален секретар на НАТО и член на Bilderberg, Хавиер Солана, цитиран от журналистката, която е специалист по елитния клуб. В статия, публикувана от "The Objective", тя информира, че членовета на организацията са "против отцепването".
"Трудно е да се преквалифицират хората, които са били възпитавани в национализъм. Много е трудно да ги убедиш да се откажат от своя суверенитет в полза на наднационална институция," декларира водещият на връзки с обществеността на Bilderberg Принц Бернард на Холандия ,

Bilderberg считат че "национализмът е опасен", каза той. Опасен за предложението на Солана: "Европа може и трябва да бъде една лаборатория на това, което ще бъде един вид световно правителство."

Bilderberg, който обединява водещите магнати в света, е специалист по манипулациите. Според статията, точно това е, което "се прави тайно", докато се движи към своята крайна цел: "Изграждане на Испания по мярка на глобалния елит, а не на испанците, независимо дали са каталонци или баски ".

Това намерение припомня плана на Дейвид Рокфелер (основател на Bilderberg и Тристранната комисия), който в средата на 90-те, заяви: "Нещо трябва да замести правителствата и частната власт изглежда най-подходящият субект да го направи ".

Според този анализ, "стратегията Bilderberg е използването на каталонското буре с барут за да принуди създаването на федерална Испания", последвано от "ъпгрейд на Конституцията, определен от собствениците на парите, индустриите, законите и парламентите".

Станете почитател на Класа