САЩ са предоставили убежище на повече от 1500 терористи през 2014 г.

Правителството на Барак Обама е предоставило убежищена над 1500 терористи през миналата година, според документи, получени от консервативната група Judicial Watch.
Данните, взети от Министерството на вътрешната сигурност и Службата за американско гражданство и имиграция, разкриха, че повече от половината от тези, които са получили разрешения за пребиваване със статута на бежанци, са предоставяли материална помощ на терористични групи.

Други са преминали курс по паравоенно обучение в терористична организация, доброволно предоставяйки медицинска помощ на членове на терористична група и набирайки средства или лица за членство в тази организация.

Политиката да се позволи на заподозрени в терористична дейност да стъпят на американска земя започна миналата година, когато правителството на Барак Обама промени Закона за имиграцията и националността.

В резултат се премахна подход а нулева толерантност към тези, които са свързани с материална подкрепа на тероризма, ако правителството прецени, че не са заплаха.

Станете почитател на Класа