Това ли е най-страхотната работа в целия свят?

Персоналът на тази компания може да работи от всяко място на света, където си пожелае, да има тридневни уикенди и да си ползва часове за лични нужди, съобщи "Дейли Мейл".

Основателят на интернет платформа за намалени хотелски стаи в района на Азия и Южния Пасифик швейцарецът Кристиан Мишлер управлява фирмата си от лаптопа си. Той прекарва по 250 дни в годината в различни хотели и на път, пиейки студена бира, опитвайки вкусни ястия, карайки ски (вижте видеото) и почивайки на райски кътчета.

Мишлер окуражава персонала си, състоящ се от стотина души да правят абсолютно същото. Позволява им се да работят от всяко кътче на света и по което време желаят. Единственото условие е да вършат добре работата си и да покриват целите по дейността си.

„Ако някой е супер ефективен в петък през нощта, то той трябва да бъде оставен да работи. Ако някой е супер продуктивен, то той може да постигне целите си за 3 дни и после 4 да си почива. Това е много гъвкава философия свързана с работата", споделя швейцарецът.

Превод и редакция: БЛИЦ

Станете почитател на Класа