Коя е темата, по която Доналд Тръмп не смее да говори повече?

Магнатът и политик Доналд Тръмп се чувства свободен да предизвика полемика, например чрез женомразки коментари или обида на цяла нация като Мексико. Но се оказва, че има тема, по която милиардерът не може да говори.

Милиардерът и президентски кандидат Доналд Тръмп посети програмата TV Late Show, на Стивън Колбърт. След като говори, както често напоследък, за необходимостта от ограда по границата с Мексико, водещият имаше възможност да попита нещо. Неговият въпрос бе дали Тръмп все още се съмнява дали президентът на САЩ Барак Обама е роден в тази страна.

"Аз не говоря повече за това. Просто не дискутирам повече за него. Аз говоря за работни места. Аз говоря за малтретирани ветерани. "бе отговорът.

Тръмп прекара години намеквайки относно предполагаемия чуждестранен произход на Барак Обама, който би могъл да забрани правото му да бъде избиран. За да го отрече, Обама показа своя акт за раждане през 2011 г., но Тръмп не остана доволен. В интервюто си за CNN от юли тази година, Тръмп отново каза, че не е сигурен дали Обама е роден в САЩ, но заяви, че не се интересува от този въпрос.

Станете почитател на Класа