Саудитски дипломат и гостите му изнасилвали две жени 8 пъти на ден

Полицейски екип спасил две непалски жени, майка и дъщеря, които били отвлечени в къщата на Саудитски дипломат в индийския град Gurgaon, малко извън Делхи. "Имаше дни, когато седем или осем души, всичките от тях от Саудитска Арабия ни насилваха. Ако се съпротивлявахме, дипломатът и неговото семейство заплашваха да ни убият", казва едната.

Жените, на възраст 20 и 44, са били наети да работят къщна работа и се твърди, че са отвлечени и изнасилвани ежедневно през последните четири месеца, от дипломата и неговите "гости", съобщава The Indian Express.

Спасяването станало с помощта на неправителствена организация, която получила жалбата на друга жена, също наета там, но избягала след три дни.

"Последните четири месеца бяха прокълнати за нас. Те бяха толкова ужасни! Ние мислехме, че ще умрем в тази къща и нашите семейства никога няма да открият телата ни", каза дъщерята.

Майката съобщава "те ни принудиха да вършим цялата домакинска работа от сутрин до вечер, а в края на деня, сексуално ни насилваха." Дипломатът дори един път порязал ръката й с нож.

Жертвите казали на полицията, че не са ги хранили по няколко дни - "понякога ние оцелявахме само с бисквити, хляб и слаб чай" - и че вместо това, са ги оставяли да се къпят точно преди пристигането на "гости ", които след това ги изнасилвали. В допълнение, те казаха, че жената на дипломата не направила опит да помогне, но, напротив, ги биела.

Станете почитател на Класа