Виртуално пресъздаване на нападение на китайската армия срещу островна държава

Като част от празненствата по случай 70-годишнината от победата във Втората световна война, конгломератът китайски медии Tecent публикува ново цифрово видео, създадено от компютър, озаглавено "Битката за превземане на остров: пълен изглед на силата на Китайската армия", което вече е популярно в интернет.
Видеото, с продължителност пет минути, показва въздушна атака на въоръжените сили на Китай и последвалото нахлуване в държава, разположена на тропически остров, информира "The National Interest".

Ракетните атаки, извършвани от Втори артилерийски корпус, успяват да унищожат военновъздушна база и флот, с предполагаемо американско производство, тъй като видеото включва изтребители като F-22 Raptor и кораб, подобен на самолетоносача Нимиц.

В един момент, радио команди дават нареждания за директни атаки срещу доставките на петрол, обекти на инфраструктурни артерии, както и за иницииране план за амфибийно дебаркиране.

Сред останалите акценти на видеото се съдържа една атака от китайска ядрена подводница от типа 93 и появата на морско версия на Су-27 Flanker. Амфибийни нападателни средства и десантен кораб транспортират китайските войски и оборудване до острова. Когато чуждестранните сили са победени, китайското знаме се вее върху останките на островната база.

Станете почитател на Класа