Пол Крейг Робъртс“САЩ са изключително неморални“

"Пропадането на САЩ в едно тоталитарно насилие се ускорява", смята икономическият екс-съветник в администрацията на Рейгън, Пол Крейг Робъртс. Някои представители на съдебната система са "членове на нов нечовешки вид, излезли от отровната атмосфера на американската арогантност, гордост и параноя."

Анализаторът в статията си на сайта Global Research твърди, че администрацията на Барак Обама изглежда " изпитва удовлетворение, когато длъжностни лица от Министерството на правосъдието тъпчат Конституцията на САЩ".

Той припомня, че през миналата година лидерът на САЩ номинира Дейвид Барън за съдия в първи апелативен съд в Бостън. Той е отговорен за "юридическо разрешение Обама да убие гражданин на САЩ с ракетен изстрел от безпилотен самолет. Екзекуцията бе проведена без обвинения, без съдебен процес, без присъда. Жертвата бе един религиозен човек, за чиито проповеди (...) се твърди, че насърчават джихадизъм", пише Пол Крейг Робъртс. Сега САЩ имат съдия който допуска, че "американските граждани могат да бъдат екзекутирани без съд и присъда."

"Очевидно е, че на Обама или Министерството на правосъдието никога не им е хрумнало, че масовите убийства и разселването на милиони мюсюлмани в седем страни беше всичко, което е необходимо за насърчаване на джихадизма" смята авторът и обяснява, че „проповедите съвсем не са били необходими след годините на масови убийства, извършвани от Вашингтон в преследване на хегемония в Близкия изток. Явно САЩ са изключителни в своята неморалност, липса на човешко съчувствие и неуважение към правото."

Станете почитател на Класа