Противоречивото приложение „Колко струва жена ти "

Припомняме, че наскоро хакери публикуваха личните данни и сексуалните предпочитания на хиляди потребители на сайта за изневери Ashley Madison. Догато вълната от разводи, семейни скандали и самоубийства след тези разкрития от сайта на неверниците не е свършила, ново разкритие на хакерите отново разпалва пламъците. "Колко струва жена ти?" е името на приложение на сайта Ashley Madison, което би могло да ускори сърцебиенето на много мъже, забавляващи се с извънбрачни връзки.
На границата между фантазия и воайорство, това приложение предизвиква нов скандал. Приложението предлага потребителите да публикуват снимки на съпругите си, които другите да оценят и да предложат колко биха платили за една нощ секс с нея.

Въпреки това, по не твърде ясни причини, компанията реши да се откаже от инициативата. Но за мениджърите на Ashley Madison не всичко е забравено, защото според сведения, те са предложили $ 380 000 награда за информация, водеща до арестуването на хакерите, разкрили плановете за дръзкото приложение и личните данни на потребителите на сайта.

Станете почитател на Класа