Руският изтребител Су-27 може да унищожи три американски изтребители F-35

Изтребителите от четвърто поколение МиГ-29 и Су-27, разработени в СССР, изпреварват по технически характеристики F-35, според доклад, публикуван от организацията National Security Network.
В документа се посочва, че техническите параметри на F-35 губят от тези на четвъртото поколение МиГ-29 и Су-27, разработено от руските ВВС и използвани в целия свят."
Освен това, симулацията на въздушен бой рисува " мрачна картина ". Според доклада, експерти от Военновъздушните сили на САЩ и Lockheed Martin, отбелязват, че въпреки превъзходството на F-35 по отношение на стелт възможностите си, в сравнение със Су-27 и МиГ-29 може да се очакват загуби в съотношение 3: 1. Това означава, че от всеки руски изтребител Су-27 и МиГ-29 могат да бъдат унищожени три F-35.
Наскоро австралийските медии подчертаха също техническите несъвършенства на американския изтребител. Порталът за новини News.com.au съобщи, че F-35, чието амбициозно развитие и модернизация струва 400 000 милиона, не е в състояние да се конкурира с новия руски T-50.

Станете почитател на Класа