Мрежата се присмива на кандидатурата Тръмп за президент на САЩ

Американският милиардер Доналд Тръмп обяви кандидатурата си за президентските избори през 2016 г. в САЩ, с което генерира множество саркастични съобщения между потребителите на интернет. След изявлението му, че иска да бъде "водеща мажоретка" за САЩ, вестник "Huffington Post" публикува снимка на мажоретка с лицето на Тръмп.
Някои интернет потребители, като припомнят случая със свидетелството за раждане на Барак Обама и съмненията за произхода на президента, помолиха да се публикува "Сертификатът за произход на косата на Доналд Тръмп".
"Аз съм много богат, аз използвам собствените си пари без никакви дарения", каза Тръмп обявявайки кандидатурата си. Веднага някои потребители препоръчаха да инвестира средствата си в подпомагането на хората, вместо в предизборната кампания. "Милионите долари, изразходвани за кампанията, в която ще е губещ, може да помогнат на милиони американци", заяви един от потребителите на Twitter.
"Доналд Тръмп не търси президентството. Той търси внимание", заключават блогъри припомняйки миналото на Тръмп като домакин на риалити шоу.a

Станете почитател на Класа