Как кандидатите за президентския пост в САЩ използват Владимир Путин, за да спечелят изборите

Въпреки, че позициите на кандидатите за президентския пост в САЩ се различават в много аспекти, те имат нещо общо: използват Владимир Путин, за да критикуват съперниците си и да печелят точки.
Докато надпреварата за президентския пост в САЩ набира скорост, руският президент Владимир Путин е превърнат в "Плашило", с което кандидатите плашат избирателите. "Ако погледнете към Русия в този момент, ситуацията е като че руската мечка се е срещнала с котенцето Обама", каза републиканския кандидат Тед Круз.
Републиканските кандидати използват Русия и Путин да дразнят демократите и вероятната им кандидатка, Хилъри Клинтън. "Тя е човекът, който буквално взе бутона за рестартиране за да установи нови отношения с Кремъл. И ги рестартира до нивото от преди 1989 г., от моя гледна точка," заяви републиканецът Рик Пери.
Отношенията между Русия и САЩ не са в най-добрите си моменти, така че критиките към руския лидер са повтаряща се стратегия за да печелене на точки в подкрепа на всеки кандидат за Белия дом.
Изглежда вероятно Джеб Буш да обяви в реч в Маями участието си в президентската надпревара. По този начин, в списъка на кандидатите, ще се появи и друго добре известно име, освен името на Клинтън.

Станете почитател на Класа