Чък Норис предупреждава: "Хилъри Клинтън е политически робот без характер"

Бившият държавен секретар Хилъри Клинтън се стреми от няколко десетилетия да достигне до президентството на САЩ, а сега целта й са изборите през 2016 г. Новата й кампания предизвика медийна истерия, с цел да я защити от безброй скандали, размътили кариерата й.
Реакциите срещу кандидатурата на Клинтън не закъсняха. Актьорът и консервативна икона Чък Норис публично изтъкна факта, че дори американските прогресисти не са благоразположени към бившия държавен секретар, заради срамното й поведение.
Само заради терористичните атаки срещу американското консулство в Бенгази, Либия, или предвид скандала с частния й имейл акаунт, докато е държавен секретар, средният избирател е наясно, че едва е видял върха на айсберга на тъмните случаи около семейство Клинтън.
"Клинтън не е само политик. Тя е мощен политически робот с малко или никакъв характер извън стойността да решава какво е политически удобно," пише Норис в своята рубрика в "World Net Daily".
За да обобщи защо Чък Норис се противопоставя на Клинтън, актьорът припомня защо евентуална победа на Хилъри ще бъде по-лоша от самото й участие в изборите. "Не само нейното президентство ще бъде" Обама, продължението", но това ще бъде по-мощна, мега-богата, като буре с барут версия на Обама ", каза популярният актьор.
В допълнение, Норис цитира комика Денис Милър, потвърждавайки, че той е прав като казва, "дори само да практикува йога, Хилъри Клинтън изопачава истината."

Станете почитател на Класа