Тези 50 стотинки взривиха мрежата, хора останаха без думи

Тези 50 стотинки взривиха мрежата, хора останаха без думи

Монета от 50 стотинки провокира дискусия в социалната мрежа. Мъж сподели, че е опитал да пазарува с въпросната монета в магазин в Бургас, но му е било отказано поради вида ѝ, пише Глас нюз бг.

Бургазлията решил да остави покупките си и напусне търговския обект.

„Преди малко ми се случи нещо странно в денонощното магазинче на новата поща, служителка отказа да ми вземе тези 50 стотинки с думите "тея не ми ги давай щото после, няма на кой да ги дам". След което оставих всичко закупено от мен и си тръгнах.

Сериозно, какво им става в последно време на всички продавачки в Бургас? Всички груби, нацупени, на никой не му се работи и още ми е чудно, какво им е на тези 50 стотинки, че не ги прие. Изключвам факта, че в този магазин цените са доста по-високи, но такова грубо отношение и държание никой не заслужава... нямам думи,“ написа Хюсеин Хюсеин.

Мненията под публикацията му бяха на двата полюса. Едни се съгласиха, че постъпката на жената не е била правилна. Други я защитиха и сметнаха, че наранената повърхност на метала, е основателна причина за отказа.

„Все едно им нарушаваме спокойствието, а те забравят, че им се плаща да са любезни и учтиви към клиентите!“

„На мен ми се е случило да ми пробутат още по-лоши стотинки от магазин, но ги взимам и си купувам кафе. Поне машината не мрънка, като тези индивиди зад касата.“ 

„Същата, ако ги намери на тротоара, ще се наведе да ги вземе, дори би се зарадвала на късметчето.“

„Не слагайте всички хора под общ знаменател. Продавачката не ги е взела, защото са с наранена повърхност и никой не би искал да ги вземе от нея. Знаете, че парите са постоянно в оборот и това най-вероятно е причината. Може да смените монетата във всяка банка. Не виждам драмата в този случай. Това, че тя е била нацупена, не следва да се прави извод за множеството. Успех!“

„Аз също не бих ги приела, ако ми ги върне в ресто.“

„Връщат и жълти стотинки, а после не ги приемат обратно при плащане.“

 

 

 

Станете почитател на Класа